Office 365 en Server 2012

Windows server 2012

Cloud-diensten voortaan binnen handbereik dankzij MelchiorICT

Uitbreiding dienstenaanbod per direct beschikbaar voor klanten

Lage investeringen per maand, altijd beschikken over de nieuwste technologie en plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken. Slechts enkele concrete voordelen die de cloud aan zakelijke gebruikers biedt. De mogelijkheden van de cloud zijn voortaan ook beschikbaar voor klanten van MelchiorICT. Vanaf heden is MelchiorICT officieel Microsoft-partner voor cloud-diensten. Dit betekent dat MelchiorICT klanten kan adviseren en begeleiden bij de implementatie en ingebruikname van oplossingen zoals Windows Server 2012 en Office 365. “Binnen MelchiorICT merkten wij dat Windows Server 2012 met Office 365 een slimme combinatie vormt voor onze klanten. Functies die voorheen waren voorbehouden aan grootzakelijke klanten, zijn nu ook beschikbaar voor het midden- en kleinbedrijf. Dit is een interessant moment voor onze klanten om de mogelijkheden zelf te ervaren,” aldus Michiel van MelchiorICT.

Combinatie
Windows Server 2012 is ontwikkeld voor compacte organisaties die hoge eisen stellen aan de IT-infrastructuur. De oplossing biedt een flexibele omgeving voor het beschermen van bedrijfsgegevens en stelt informatie beschikbaar via verschillende apparaten. Dit maakt scenario’s zoals ‘Het Nieuwe Werken’ – waarbij uw collega’s plaats- en tijdonafhankelijk kunnen werken – mogelijk. Dankzij Windows Server 2012 kunnen organisaties zich richten op hun kernactiviteiten, en hoeven zij zich minder bezig te houden met het onderhouden en beheren van de IT-infrastructuur. De combinatie met Office 365 zorgt ervoor dat bedrijven altijd toegang hebben tot hun informatie en eenvoudig kunnen samenwerken. Bedrijfsgegevens kunnen desgewenst veilig online worden opgeslagen, zodat zij altijd toegankelijk zijn. Windows Server 2012 vereenvoudigt het gebruik van cloud-gebaseerde applicaties, lokale applicaties of een combinatie daarvan.

Van advies tot ingebruikname
MelchiorICT biedt haar klanten niet alleen advies over de inrichting, maar ondersteunt ook bij de implementatie en ingebruikname van Windows Server 2012 en Office 365. Zo weten organisaties zeker dat zij alle mogelijkheden benutten en de oplossing optimaal wordt ingezet. De lokale aanwezigheid van MelchiorICT zorgt ervoor dat eventuele klantvragen snel worden beantwoord en de oplossing is afgestemd op de individuele organisaties.

Zelf aan de slag
Geïnteresseerd in de mogelijkheden die Windows Server 2012 en Office 365 uw organisatie bieden? Neem contact op met MelchiorICT. Ook voor meer informatie over het dienstenaanbod van MelchiorICT kunt u telefonisch contact opnemen. Daarnaast vindt u meer informatie in onze flyers Klant-Flyer-WindowsServer2012 en Flyer Introductie het nieuwe Office of op www.microsoft.com/nl-nl/server-cloud/windows-server-essentials/default.aspx.